Offerte incassobureau

Het is een hard gelag wanneer u geconfronteerd wordt met debiteuren die niet aan hun betalingsverplichtingen voldoen. Want wanneer gaat u over van het sturen van een (steeds minder vriendelijk wordende) betalingsherinnering naar de inschakeling van een incassobureau?

Schakel een incassobureau niet te laat in, vraag nu een offerte aan

Offerte aanvragen bij een incassobureauWanneer u het idee krijgt dat na verschillende betalingsherinneringen de rekening niet wordt voldaan, dan kan het raadzaam zijn om een incassobureau in te schakelen. Eenincassobureau.nl heeft voor u een handig online aanvraag formulier opgesteld.

Incassobureau nodig? Vul vrijblijvend dit formulier in!

Vergelijken van incassobureaus loont

Incassobureaus vergelijkenEr zijn honderden incassobureaus in Nederland, en u heeft geen vergunning nodig om er een te beginnen. Dat betekent dat de kwaliteit en werkwijze van incassobureaus onderling behoorlijk kan verschillen. Zo zijn er de no cure no pay-incassobureaus, bij wie u alleen een rekening krijgt als uw debiteur betaalt. U zou dus zeggen dat elk incassobureau met deze werkwijze z’n uiterste best zal doen om de vordering te incasseren, maar toch is het nog steeds zinvol om meerdere incassobureaus te vergelijken. De beste incassobureaus zijn die, die zonder de inzet van kostbare en tijdrovende wettelijke drukmiddelen de klant alsnog zo ver krijgen dat hij/zij de openstaande vordering voldoet. Ook zullen goede incassobureaus een onderscheid weten te maken tussen de klanten die niet wíllen en klanten die niet kúnnen betalen- met deze laatstgenoemde categorie kan bijvoorbeeld een betalingsregeling getroffen worden. Bij een goed incassobureau hoeft er dus zeker niet altijd een rechter aan te pas te komen- hoewel het hier wel op kan uitdraaien, uiteraard. Incassobureaus kunnen procederen tot een vordering van € 25.000,=, maar voor sommige delen van dit proces moet er wel een deurwaarder ingeschakeld worden.