Offerte incassobureau

Onbetaalde facturen, achterstallige huur, alimentatie die maar niet doorkomt; niets is zo vervelend als wachten op je geld. Een incassobureau kan snel helpen; vaak zijn een of twee officiële brieven al genoeg om alsnog betaald te krijgen. En mocht er meer overtuigingskracht nodig zijn, dan heeft het incassobureau genoeg andere middelen achter de hand.

Benieuwd wat een incassobureau voor jou kan betekenen?

Vul onderstaand formulier in en ontvang vrijblijvend advies en inzicht in de eventuele kosten.

"*" geeft vereiste velden aan

Toestemming voor verwerken gegevens*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waarom offertes incassobureaus vergelijken

Een eerste advies dat wij je graag alvast geven: vergelijk incassobureau offertes van meerdere aanbieders. Zo krijg je een beter beeld van de prijzen. De tarieven van incassobureaus kunnen namelijk behoorlijk verschillen. Dat geldt helaas ook voor de kwaliteit: iedereen mag een incassobureau beginnen en daardoor zitten er ook een hoop bedrijven tussen die niet waarmaken wat ze beloven.

Offerte incassobureau

Nog een tip: check bij het offertes van incassobureaus vergelijken ook meteen de werkwijze. Sommige incassobureaus werken met een abonnementssysteem; een soort strippenkaart waarmee je de verschillende incassodiensten kunt betalen. Andere beloven No Cure No Pay of werken met een vast tarief.

Waar je voorkeur dan ook naar uitgaat: zorg ervoor dat je precies weet wat je uiteindelijk moet betalen. De kosten voor incassodiensten zijn namelijk niet altijd per definitie voor de schuldenaar. Ook al doen veel incassobureaus je dat graag geloven.


FAQ – meest gestelde vragen

Ja! No Cure No Pay betekent niet automatisch dat je als opdrachtgever niets betaalt. Vraag dus zeker een offerte bij incassobureaus die op basis van No Cure No Pay werken. Zo kom je niet voor vervelende verrassingen te staan.

De tarieven en werkwijze van incassobureaus kunnen behoorlijk verschillen. Door bij incassobureaus offertes aan te vragen, kun je de prijzen beter vergelijken.